I.C.O.N. Translucent pomada Padidinti

I.C.O.N. THE BALM balzamas veidui

Tai paskutinis žingsnis po skutimosi procedūros. Ramina išsausėjusią, sudirgusią veido odą po skutimosi bei ją drėkina. Apsaugo odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Didina odos elastingumą. Dvigubo poveikio balzamas. Galima naudoti kaip odos balzamą po skutimosi arba kaip kasdieninį veido kremą.

Kaprilo/kaprio trigliceridus dar galima vadinti „sausu“ aliejumi, kuris suteikia odai švelnumo pojūtį. Drakono kraujo ekstraktas sudaro unikalią į odą panašią plėvelę, kuri veiksmingai ją apsaugo. Taukmedžio sviestas susijungdamas su beta gliukanu atstato odos elastingumą ir drėgmės pusiausvyrą. Prolinas dalyvauja kolageno sintezėje, skatina žaizdų gijimą. Argano aliejus kovoja prieš laisvuosius radikalus, išlaiko odą elastingą ir jauną. Bergamotės aliejus, kuris yra stiprus antioksidantas, ramina sudirgusią odą. Skvalanas – puikus antioksidantas, kuris skatina odos regeneraciją ir pasižymi antibakteriniu poveikiu, užtikrina kitų komponentų patekimą į giliuosius odos sluoksnius ir sustiprina jų veiksmingumą. Organininiai aliejai pašalina visus nešvarumus palikdami odą sudrėkintą ir apsaugotą visai dienai.

100ml

Smulkiau



36,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa100 ml
Kilmės šalisJungtinės Amerikos Valstijos
NaudojimasPatepti BALZAMU veidą po skutimosi. Gali būti naudojamas ir kasdieninei veido priežiūrai. Geriausiai veido ir plaukų priežiūrai rekomenduojame naudoti su kitais MR.A produktais.
SudėtisTeirautis pas pardavėją.

Kodėl verta rinktis?

Tepkite Mr. A balzamu veidą po skutimosi. Gali būti naudojamas ir kasdieninei veido priežiūrai. Geriausiai veido ir plaukų priežiūrai rekomenduojame naudoti su kitais Mr. A produktais.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: