Prausikliai ir valikliai

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas
Pobūdis
Amžiaus grupė
Odos tipas

Prausikliai ir valikliai

Šioje skiltyje rasite veido valymo ir prausimo priemones. Veido valymui naudoti siūlome makiažo valiklius, micelinius vandenis, drėgnas servetėles ar kosmetinius pienelius, gelius. Makiažo valymo priemonės švelniai nuvalo nuo veido makiažą, visus nešvarumus,  riebalų perteklių bei atgaivina veido odą. Makiažo valymo priemonės nesausina odos, todėl tikrai išsirinksite savo mėgstamą veido valymo priemonę. Veido odos prausiklį būtina išsirinkti pagal savo veido odos tipą. Riebios veido odos prausimo priemonės padeda kontroliuoti veido odos riebumą, išvalo poras, pašalina nešvarumus ir nuvalo riebią veido odą. Prausimosi priemonės sausiai ir jautriai odai puikiai nuvalo veido nešvarumus nesausindamos veido odos, o ją papildomai drėkindamos ir maitindamos bei veikdamos raminančiai. Valomieji tonikai, losjonai atgaivina veido odą po nuprausimo, pašalina nenuplautus makiažo likučius. Losjonai sausai ir jautriai veido odai, jos nesausina, ją ramina ir tonizuoja. Tonikai riebiai veido odai padeda sutraukti poras, efektyviai dezinfekuoja ir nuvalo veido odą. Veido odos valymui ir tonizavimui siūlome Skin Doctors, Salcura, Algologie, Kleraderm, Coup d‘Eclat, Resultime, Salcura, La Mav ar Germaine de Capuccini priemones.

Rodoma 31 - 45 iš 65 dalykų
  • Clarins Toning Lotion With Camomille veido tonikas yra skirtas normaliai ar sausai odai. Tonikas yra be alkoholio su ramunėlių ekstraktu nuvalo pienelio likučius, gaivina, maitina ir minkština odą. Naudojant Clarins Toning Lotion With Camomille veido toniką oda tampa švytinti, lygi ir sveika.

    24,30€
    Tik internetu
  • Clarins Toning Lotion With Iris veido tonikas yra skirtas mišriai ar riebiai veido odai. Tonikas yra be alkoholio su ramunėlių ekstraktu nuvalo pienelio likučius, gaivina, maitina ir minkština odą. Naudojant Clarins Toning Lotion With Iris veido toniką oda tampa švytinti, lygi ir sveika.

    24,02€
    Tik internetu
  • Payot Eau Dermo Micellaire makiažo valiklis yra skirtas visiems odos tipams. Valiklis suteikia odai gaivumo, ramina ją bei pašalina makiažą.

    25,65€
    Tik internetu
  • Payot Huile Fondante Démacillante makiažo valiklis yra skirtas visų tipų odai. Valiklis padeda nuvalyti makiažą, drėkinti ir stiprinti odą bei apsaugoti ją nuo senėjimo.

    28,22€
    Tik internetu
  • Clarins Anti-Pollution Cleansing Milk With Alpine Herbs valomasis pienelis yra skirtas sausai ar normaliai odai. Pienelis padeda nuvalyti makiažą, bei pagerinti odos elastingumą.

    23,95€
    Tik internetu
  • Clarins Anti-Pollution valomasis pienelis yra skirtas sausai ar normaliai odai. Pienelis padeda kruopščiai valyti odą bei gerinti elastingumą ir atstatyti hidrolipidų pusiausvyrą.  

    36,25€
    Tik internetu
  • Clarins Toning Lotion with Iris tonikas yra skirtas mišriai ar riebiai odai. Tonikas yra su irisų ekstraktu, todėl padeda valyti, gaivinti, maitinti bei minkštinti odą. Clarins Toning Lotion with Iris tonikas yra be alkoholio, todėl taip pat padeda suteikti odai švytėjimo bei lygumo.

    39,09€
    Tik internetu
  • Clarins Hydra Matte Lotion losjonas yra skirtas mišriai odai. Losjonas padeda drėkinti odą, šalinti negyvąsias ląsteles, siaurinti poras, mažinti spuogelius bei gali suteikti matinio atspalvio. Taip pat Clarins Hydra Matte Lotion losjonas gali suteikti gaivos ir komforto pojūtį bei gali padėti saugoti nuo žalingo aplinkos poveikio.

    34,04€
    Tik internetu
  • Clarins Water Purify One Step Cleanser makiažo valiklis yra skirtas riebiai ir mišriai odai. Valiklis padeda nuvalyti makiažą bei suteikti odai gaivumo.

    28,03€
    Tik internetu
  • Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster tonikas padeda suteikti odai energijos, atsipalaidavimo bei švarumo jausmą.

    23,95€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Pure Ritual makiažo valiklis padeda pašalinti makiažą bei yra praturtintas glikolio rūgštimi, ryžių ekstraktais, todėl taip pat padeda ir tonizuoti bei lyginti odą.

    57,40€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Pure Ritual Skin Perfecting Lotion veido losjonas yra su ryžių ekstraktu, todėl padeda valyti odos paviršių bei suteikti odai švytėjimo.  

    57,38€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Pure Ritual Deep Cleansing Creamy Foam veido prausiklis yra skirtas visiems odos tipams. Prausiklis padeda giliai valyti odą bei suteikti jai švytėjimo.

    77,99€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Breakout Foaming Cleanser prausiklis yra skirtas riebiai odai. Prausiklis padeda švariai išvalyti odą bei pašalinti makiažo likučius.

    34,27€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Foaming Cleanser prausiklis yra skirtas visų tipų odai. Prausiklis padeda švelniai valyti odą, nedžiovina jos bei padeda pašalinti makiažo likučius.

    36,43€
    Tik internetu
Rodoma 31 - 45 iš 65 dalykų