Kategorijos

Prekių sąrašas pagal gamintoją Payot

Rodoma 16 - 30 iš 46 dalykų
  • Payot Hydra 24+ Crème Glacée drėkinantis kremas veidui yra skirtas normaliai ar sausai odai. Kremas yra šilkinės tekstūros, sodrus ir itin švelnus, todėl tarsi ištirpsta ant odos bei suteikia jai intensyvų drėkinimą ir ilgalaikį komforto jausmą.  

    47,53€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas yra su Hydro Défense kompleksu, kuris padeda pašalinti nuovargio požymius. Kremas yra švelnios tekstūros su metaliniu masažo rutulėliu. Taip pat Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas padeda maitinti bei lyginti paakių odą.

    31,82€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Plumping drėkinamasis veido kremas yra skirtas normaliai ir mišriai odai. Kremas yra lengvos konsistencijos ir padeda drėkinti odą bei suteikti jai gaivumo.

    48,00€
    Tik internetu
  • Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis makiažui valyti yra skirtas visiems odos tipams. Micelinis pienelis drėkina odą ir sudėtyje turi aviečių ekstrakto. Taip pat Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis pašalina makiažą ir nešvarumus bei tuo pačiu metu apsaugo odą nuo dehidratacijos.

    19,74€
    Tik internetu
  • Payot Les Demaquillantes Masque D'Tox veido kaukė yra su greipfrutų ekstratktu, todėl padeda tonizuoti, gaivinti, drėkinti bei valyti odą.

    57,46€
    Tik internetu
  • Payot Les Elixir regeneruojantis veido serumas yra skirtas brandžiai odai. Serumas padeda lyginti odos paviršių, nes gali sumažinti raukšlelių kiekį.

    53,23€
    Tik internetu
  • Payot Lotion Tonique Réveil švytėjimo suteikiantis tonikas su aviečių ekstraktu yra skirtas visiems odos tipams. Losjonas padeda pašalinti makiažo likučius, atgaivina odą ir suteikia jai švytėjimo. Payot Lotion Tonique Réveil tonikas yra be alkoholio.

    25,79€
    Tik internetu
  • Payot Mattifying Pore Minimizer regeneruojantis veido serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumas padeda drėkinti odą, sumažinti blizgesį, sutraukti poras bei lyginti odą.

    28,67€
    Tik internetu
  • Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos yra skirtos visų tipų odai. Micelinės veido prausimosi putos yra kreminės konsistensijos ir su aviečių ekstraktu. Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos švelniai nuvalo veido odą, o taip pat jų sudėtyje nėra muilo.

    28,18€
    Tik internetu
  • Payot My Payot Jour Daily Radiance Care dieninis veido kremas padeda drėkinti odą, regeneruoti odą, apsaugoti odą dienos metu bei stiprinti odos epidermio sluoksnį.

    28,55€
    Tik internetu
  • Payot My Payot Night Repairing Care naktinis kremas yra skirtas normaliai ar sausai odai, kuriai dėl užterštumo, miego stygiaus ir nuovargio trūksta švytėjimo. Naktinis kremas padeda detoksikuoti epidermį ir sustiprinti jį, todėl naudojant kremą oda atrodo sveikesnė ir labiau spindinti. Payot My Payot Night Repairing Care naktinis kremas savo sudėtyje...

    31,16€
    Tik internetu
  • Payot My Payot Regard paakių želė yra skirta visiems odos tipams. Želė padeda kovoti su juodais ratilais, pavargusiomis ir nuo miego trūkumo išsekusiomis akimis bei lėta kraujotaka. Payot My Payot Regard paakių želė savo sudėtyje turi goji (dygliuotojo ožerškio) uogų ekstrakto (saugo nuo laisvųjų radikalų žalos ir stimuliuoja ląstelių veiklą), acai...

    20,32€
    Tik internetu
  • Payot Nutricia Huile Satinee Ultra maitinantis šilkmedžio aliejus veidui yra su aktyviu Oleo-lipidų kompleksu bei skirtas sausai odai. Aliejus padeda stiprinti ir minkštinti odą bei saugoti ją nuo sausėjimo.

    24,30€
    Tik internetu
  • Payot Pate Grise Creme Purifiante Anti-Deficiency Cleansing Care antibakterinis veido kremas yra skirtas riebiai odai. Kremas padeda pašalinti inkštirus, kontroliuoti riebalų sekreciją, mažinti blizgesį bei suteikti odai spindesio.

    28,31€
    Tik internetu
  • Payot Pate Grise Moisturizing Matifying Care veido kremas yra skirtas riebiai ar mišriai odai. Kremas yra gelinės tekstūros ir padeda drėkinti odą, mažinti odos riebalų sekreciją, sutraukti poras bei gali suteikti odai matiškumo efektą.

    30,50€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 46 dalykų