Serumai/Esencijos

Serumai/Esencijos

Serumai ir esencijos yra biologiškai aktyvių medžiagų koncentratai, sukurti kovoti prieš tam tikrą problemą. Serumuose aktyviųjų medžiagų kiekis yra net iki 10 kartų didesnis nei kremuose, todėl jis efektyviai ir sparčiai pasiekia vidinius odos sluoksnius. Serumai ir esencijos nuo raukšlių  priklausomai nuo sudėtinių medžiagų, veikia pagrindinį epidermio sluoksnį ar lygina odos paviršiuje susidariusias raukšles. Galingi veikliųjų medžiagų kompleksai saktina natūralią kolageno gamybą odoje, taip ji tampa elastingesnė, sureguliuojamas drėgmės lygis ir išlyginamas odos paviršius.  Serumų ar esencijų pagalba mimikos raukšlės efektyviai išlyginamos, sumažinamos akių ir kaktos zonų raukšlės, veido oda ne tik drėkinama, bet jai suteikiamas patempimo efektas. Naudojant serumus ar esencijas nuo raukšlių atstatomas ir palaikomas veido odos stangrumas, tuo pačiu suteikiant odai gaivumo, skaistumo ir spindesio.  Jūsų veido priežiūrai siūlome rinktis  Skin Doctors,  Algologie, Kleraderm, Resultime, Coup d‘Eclat, La Mav, Germaine de Capuccini, Helixience, Peonia ar Beoti serumus ir esencijas.

Rodoma 16 - 24 iš 24 dalykų
  • Ziaja veido serumas su vitaminu C nuo raukšlių yra skirtas brandžiai veido odai. Serumas padeda odai atsinaujinti, atsigauti po nuovargio bei mažina raukšleles. Taip pat Ziaja veido serumas su vitaminu C nuo raukšlių stimuliuoja kolageno gamybą.

    18,05€
    Tik internetu
  • Payot Les Elixir regeneruojantis veido serumas yra skirtas brandžiai odai. Serumas padeda lyginti odos paviršių, nes gali sumažinti raukšlelių kiekį.

    53,23€
    Tik internetu
  • Payot Supreme Jeunesse Concentré veido serumas yra skirtas veido, dekoltė ir kaklo zonoms. Serumas padeda sumažinti senėjimo požymius.

    83,00€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Daily Fluid fluidas yra skirtas normaliai ar riebiai odai. Fluidas gali padėti jauninti, regeneruoti bei gerinti odos struktūrą. Juvena Skin Daily Fluid fluidas tonizuoja odą, padeda stimuliuoti kolageno gamybą bei užpildyti raukšles.

    37,17€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Platinum Gold Elixir Serum veido serumas padeda apsaugoti ir regeneruoti odą bei palaikyti jos tvirtumą.

    394,90€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Instant V Lift Sculpt and Contour veido serumas padeda stangrinti ir apsaugoti odą. Taip pat serumas padeda mažinti smulkias raukšleles.

    130,02€
    Tik internetu
  • Germaine de Capuccini EXCEL THERAPY O2 ODOS APSAUGINES SAVYBES AKTYVINANTI PRIEMONĖ 1ST ESSENCE tai pirmasis mūsų kasdienio grožio ritualo žingsnis. Puikiausia giliausių odos sluoksnių esencija pagerina kitų priemonių efektyvumą ir veiksmingai stiprina odos apsaugą. Priemonė gerina odos pralaidumą, sudedamųjų dalių poveikį ir veiksmingumą, tad idealiai...

  • Germaine de Capuccini HYDRACURE INTENSYVIAI ODĄ DRĖKINANTIS SERUMAS HYALURONIC FORCE- tai intensyviai drėkinantis veido serumas su didelės, vidutinės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgštimi užtikrina odos drėkinimą bei stiprina jos apsaugą. Priemonė ženkliai gerina odos tūrį, elastingumą ir lygumą, pastebimai sumažina raukšles. Rekomenduojama...

  • Germaine de Capuccini TIMEXPERT RIDES X.CEL KALĖDINIS RINKINĮ ALL SIDES OF BEAUTY GILIOMS RAUKŠLĖMS SUDARO: TIMEXPERT RIDES X.CEL kamieninių ląstelių astatomasis kremasGermaine de Capuccini prabangus šilkinės tekstūros kremas su intensyviu atstatančiu poveikiu mažina ypatingai gilias odos raukšles. Kremo formulėje esančios kamieninės ląstelės veikia...

    67,00€
Rodoma 16 - 24 iš 24 dalykų