Šukos ir šepečiai

Prekiniai ženklai

Šukos ir šepečiai

Ar žinote, jog plaukų būklė ir išvaizda priklauso ne tik nuo šampūno, kondicionieriaus, aliejaus bei kitų naudojamų priemonių? Didelę įtaką plaukų išvaizdai turi ir tai, kuo juos šukuojate. Tad išsirinkti šukas ar šepetį nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti. Tačiau atradus idealią plaukų šukavimo priemonę džiaugsitės lengva jų priežiūra bei tobula išvaizda.

Labai svarbu plaukų šepetį ir šukas pasirinkti tinkamai, nes prastos kokybės, netinkamos šukavimo priemonės ne tik apsunkins patį šukavimo procesą, bet gali paskatinti plaukų lūžinėjimą, pažeisti plauko struktūrą, neigiamai veikti, dirginti galvos odą. Rinkdamiesi plaukų šepetį ar šukas vertinkite kelis aspektus: plaukų tipą, šepečio ar šukų paskirtį, iš ko pagamintos šukavimo priemonės.

Kalbant apie medžiagas, kurios naudojamos šepečių ir šukų gamybai, tai rekomenduotume prioritetą teikti kokybiškoms medžiagoms, pavyzdžiui, nailonui, medžiui, šepečiams su natūraliais šereliais. Apie jas atsiliepimai puikūs. Tokie plaukų šepečiai užtikrins lengvesnį plaukų iššukavimą, leis išvengti elektrinimosi, plaukai kur kas mažiau lūžinės. Nors tokių priemonių kaina kiek aukštesnė, tačiau privalumai ją visiškai pateisina.

Rinkdamiesi plaukų šukavimo priemones įvertinkite ir savo plaukų tipą. Yra specialiai garbanotiems, besiveliantiems, ilgiems ir kitų tipų plaukams skirti šepečiai bei šukos. Taip pat mūsų asortimente rasite daug universalių priemonių, tinkančių visų tipų plaukams.

Dar vienas aspektas – apvalios šepečių šerelių galvutės. Pastarosios taip pat turi savo funkciją – jos masažuoja galvos odą, taip gerindamos kraujotaką, spartindamos plaukų augimą.

Rodoma 1 - 15 iš 43 dalykų
Rodoma 1 - 15 iš 43 dalykų