Plaukų formavimo šukos

Prekiniai ženklai

Plaukų formavimo šukos

Įvairios plaukų formavimo šukos padės sukurti pačias stilingiausias šukuosenas tiesiog namuose. Skirtingi formavimo šukų antgaliai suteiks norimą išvaizdą plaukams be didelių pastangų ir žalos jiems. Plaukų formavimui skirti prietaisai yra kompaktiški, todėl pravers vykstant atostogauti.

Rodoma 16 - 25 iš 25 dalykų
  • Bosch PHA 9760 formavimo šukos su įtraukiamais šereliais yra skirtos susuktų plaukų patogiam atlaisvinimui. Taip pat šukų jonizacija sukuria antistatinį efektą, todėl plaukai lengviau iššukuojami ir sumažinama statinė elektros įkrova.  

    39,40€
    Tik internetu
  • Braun AS 720 plaukų formavimo šukos yra su jonų generatoriumi, kuris išskiria milijonus satino jonų, kurie įsiskverbę į plaukus padeda išsaugoti drėgmę bei suteikia jiems švytėjimo ir apsaugo juos nuo elektrinimosi. Taip pat šukos turi 2 temperatūros ir oro srovės stiprumo lygius, šalto oro funkciją ir 2 antgalius.

    51,06€
    Tik internetu
  • Braun AS 530 plaukų formavimo šukos yra su reguliuojama temperatūra (3 skirtingi nustatymai) ir ergonomiška rankena. Taip pat šukos turi difuzoriaus antgalį bei garų funkciją, kurios pagalba galėsite performuoti plaukus jų netrinkdami.

    49,53€
    Tik internetu
  • Braun AS 110 plaukų formavimo šukos yra skirtos trumpų plaukų modeliavimui bei garbanų formavimui. Šukos turi šerelių įtraukimo funkciją, todėl garbanas išvyniosite lengvai ir neskausmingai. Taip pat Braun AS 110 plaukų formavimo šukos turi 2 skirtingus temperatūros nustatymus.

    27,92€
    Tik internetu
  • Philips HP 8656/00 formavimo šukos yra su jonų kondicionavimu, šalto oro funkcija, automatiniu išsijungimu ir oro srautu reguliavimu. Taip pat šukos turi kelis antgalius: didelį apvalų, vidutinio dydžio apvalų, mažą apvalų ir antgalį apimčiai suteikti.

    66,38€
    Tik internetu
  • Philips HP8664/00 formavimo šukos yra padengtos turmalino keramika, todėl formuojant šukuoseną saugo plaukus nuo pažeidimų. Šukų šereliai iš dalies pagaminti iš natūralių šerno šerių, todėl mišrūs šeriai padeda šepečiui judėti lengviau, sumažina įsielektrinimą, padidina žvilgesį ir neleidžia plaukams susipainioti. Taip pat Philips HP8664/00 formavimo...

    75,34€
    Tik internetu
  • Philips HP8634/00 formavimo šukos yra su įtraukiamais šeriais, turmalino keramine danga bei joniniu kondicionavimu, todėl džiovinant plaukus juose nesikaupia statinis elektros krūvis.

    72,84€
    Tik internetu
  • Philips HP8661/00 formavimo šukos yra su 3 karščio ir greičio nustatymais bei vėsaus oro nustatymu, kuris leidžia džiovinti plaukus santykinai žemoje temperatūroje, apsaugant plaukus nuo pažeidimo.

    32,62€
    Tik internetu
  • Philips HP8662/00 formavimo šukos yra su joniniu kondicionavimu, todėl džiovinant plaukus juose nesikaupia statinis elektros krūvis. Taip pat turi oro srauto reguliavimą, šalto oro funkciją bei išsijungia perkaitus.

    37,40€
    Tik internetu
  • Philips HP8663/00 formavimo šukos yra su 4 skirtingais priedais. Šukos su ThermoProtect temperatūros nustatymu, kuris parenka optimalią džiovinimo temperatūrą ir suteikia papildomą plaukų apsaugą nuo perkaitimo. Taip pat Philips HP8663/00 formavimo šukos turi 3 karščio ir greičio nustatymus bei yra su joniniu kondicionavimu, todėl džiovinant plaukus juose...

    39,10€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 25 iš 25 dalykų