Technika grožiui

Prekiniai ženklai

Technika grožiui

Kategorijoje rasite gausų grožio technikos asortimentą. Čia siūlome įsigyti efektyvius fotoepiliatorius plaukelių šalinimui ant viso kūno, ar paprastus elektrinius epiliatorius, kad Jūsų kojos visuomet būtų švelnios. Čia taip pat rasite plaukų džiovintuvų, veido valymo aparatų, o taip pat nagų priežiūros prietaisų.

Rodoma 121 - 135 iš 738 dalykų
  • Remington Keratin Therapy S8590 tiesintuvas yra elegantiško dizaino su keraminėmis plokštėmis, kurios prisotintos keratinu, bei su šilumos apsaugos jutikliu, kuris aptinka drėgmės lygį ir optimizuoja temperatūrą. Tiesintuvas įkaista per 15 sek., turi skaitmeninį ekraną bei automatiškai išsijungia po 60 min.

    52,35€
    Tik internetu
  • Remington Pro-Air D5210 plaukų džiovintuvas turi 3 karščio ir 2 greičio nustatymus bei galingą (80 Km/h) oro srautą itin greitam džiovinimui. Džiovintuvas taip pat turi šaltą galiuką, keramines jonų groteles, koncentratorių bei pakabinimo kabliuką.

    28,31€
    Tik internetu
  • Remington Silk S9600 tiesintuvas yra su keramine danga, kuri pripildyta šilko proteinais bei su atminties funkcija – prietaisas atsimena paskutinį temperatūros nustatymą kurį naudojote. Tiesintuvas įkaista per 10 sek., jo skaitmeninis temperatūros ekranas parodo geriausią temperatūrą jūsų plaukams bei automatiškai išsijungia po 60 min.

    46,45€
    Tik internetu
  • Remington Silk CI96W1 plaukų garbanojimo lazdelė yra skirta spiralinėms garbanoms formuoti. Lazdelė turi šilko keraminę dangą, skaitmeninį ekraną, greitai įkaista (30 sek.) bei automatiškai išsijungia (po 60 min.). Taip pat Remington Silk CI96W1 plaukų garbanojimo lazdelė turi temperatūros reguliavimo užrakinimo funkciją bei komplektuojama su karščio...

    36,58€
    Tik internetu
  • Remington Slim CI96Z1 plaukų garbanojimo lazdelė yra su integruotu ekranu, besisukančiu laidu bei patogiu įjungimo/išjungimo jungikliu. Taip pat lazdelė įkaista per 30 sek., automatiškai išsijungia bei padengta keramika.

    41,16€
    Tik internetu
  • Remington D5220 plaukų džiovintuvas yra su 3 karščio ir 2 greičio nustatymais, šaltu galiuku bei 90 Km/h – galingu oro srautu greitam džiovinimui. Taip pat džiovintuvo jonų generatorius turi daugiau jonų (nei kiti modeliai) bei turbo funkciją.

    32,01€
    Tik internetu
  • Remington AC5999 plaukų džiovintuvas yra su 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, jonizatoriumi, šalto oro srautu bei kintamosios srovės varikliu. Džiovintuvas taip pat turi ploną koncentratorių, difuzorių, lengvai nuimamas galines groteles ir patogią kilpą pakabinimui.

    58,62€
    Tik internetu
  • Remington D5017 plaukų džiovintuvas yra su 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, jonizatoriumi, šalto oro srautu bei difuzoriumi.

    51,29€
    Tik internetu
  • Remington Flexibrush Steam CB4N formavimo šukos yra skirtos bangoms ir garbanoms formuoti. Šukos padengtos keramika, turi garų funkciją, įšyla per 60 sek. bei turi įjungimo indikatoriaus lemputę.

    23,06€
    Tik internetu
  • Remington Silk AC9096 plaukų džiovintuvas yra su 6 karščio ir greičio nustatymais, turbo boost funkcija (padidina oro greitį iki 10% greitam džiovinimui) bei jonų kondicionavimu (90% daugiau jonų nei kituose modeliuose). Taip pat turi šilko keramikos groteles, koncentratorių, difuzorių ir pakabinimo kilpą.

    56,70€
    Tik internetu
  • Remington S6505 tiesintuvas yra lenkto dizaino, greito įkaitimo (15 sek.) bei automatiškai išsijungia po 60 min. Taip pat tiesintuvas turi skaitmeninį ekraną ir pasukamą laidą.

    41,33€
    Tik internetu
  • Remington Your Style D5219 plaukų džiovintuvas turi 2 greičio nustatymus, difuzorių, jonizatorių bei koncentratorių.

    33,22€
    Tik internetu
  • Remington Easy Cord D5801 plaukų džiovintuvas su keraminiu jonų šildytuvu turi 3 šilumos ir 2 greičio nustatymus. Taip pat džiovintuvas yra su šalto oro srove, koncentratoriumi bei nuimamomis lengvai valomomis galinėmis grotelėmis.

    48,71€
    Tik internetu
  • Remington S5505 tiesintuvas yra su skaitmeniniu ekranu, keramikos danga ir greito įkaitimo (15 sek.). Taip pat tiesintuvas turi plaukiojančias plokšteles, pasukamą laidą bei automatiškai išsijungia (po 60 min.).  

    40,23€
    Tik internetu
  • Remington Pro-Ion S7710 tiesintuvas yra su triguba jonų technologija, greitu įkaitimu (15 sek.), skaitmeniniu ekranu ir 9 temperatūros nustatymais. Taip pat tiesintuvas turi atminties funkciją (atsimena paskutinę naudotą temperatūrą), pasukamą laidą bei keramikos-turmalino padengimą, kuris užtikrina laisvą slydimą modeliavimo metu.  

    41,93€
    Tik internetu
Rodoma 121 - 135 iš 738 dalykų