Atgaivinantis veido odą kremas, 50 ml GLI01061 Padidinti

Atgaivinantis veido odą kremas, 50 ml GLI01061

Atgaivinantis, dieninis veido odos kremas Gli Elementi Precious Revitalizing Day Cream GLI01061, 50 ml

Smulkiau



65,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Ilgis8
Aukštis8
Plotis8
Svoris0.242
Kilmės šalisItalija
GamintojasGli Elementi

Kodėl verta rinktis?

Atgaivinantis, dieninis veido odos kremas Gli Elementi „Precious Revitalizing Day Cream“, 50 ml

Visų tipų odai

Gli Elementi „Precious Revitalizing Day Cream“– tai naujos kartos, prabangus, šilkinės konsistencijos kremas, pasižymintis užburiančiu aromatu. Šis odą atgaivinantis ir atpalaiduojantis dieninis kremas pasižymi intensyviu poveikiu. Jis veikia tiek odos paviršiuje, tiek ir giliuose jos sluoksniuose: suteikia odai glotnumo, atkuria jos gyvybingumą bei sumažina žalingą laisvųjų radikalų poveikį.

Priemonės sudėtyje yra geoterminio vandens, kuriame yra natrio chlorido, bromo ir jodo. Geoterminis vanduo yra puikiai žinomas dėl odą stimuliuojančių savybių. Veido odos kremas taip yra praturtintas augaliniais aktyviaisiais komponentais – jūrų pušų žievės ekstraktu, kuris efektyviai kovoja su chrono-senėjimu, ir gama-orizanoliu – ryžiu ekstraktu, apsaugančiu nuo kenksmingų UVA spindulių, kurie sukelia fotosenėjimą. Priemonės sudėtyje esantys gliukozaminogliukanai, turintys didelę įtaką poodiniam audiniui, pasižymi akivaizdžiu odą atkuriančiu poveikiu.

Priemonė turi UV filtrus. Jos sudėtyje nėra parabenų. Dermatologiškai patikrinta.

Naudojimas: tepkite priemonę ant švarios veido ir dekolte odos ryte. Siekiant sustiprinti odos senėjimą stabdantį poveikį, pirmiausiai naudokite atgaivinantį veido odos serumą Gli Elementi „Revitalizing Flash Filler Serum“. Priemonė taip pat puikiai tinka ir kaip makiažo pagrindas.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: