Kaklo ir sprando masažuokliai

Prekiniai ženklai

Kaklo ir sprando masažuokliai

Nemalonus sprando ir kaklo skausmas dažniausiai kankina tuos, kurie dirba sėdimą darbą ir tuos, kurie dirba fizinį darbą reikalaujantį nuolatinio daiktų nešiojimo. Tai – lėtinis skausmas, tad labai svarbu ne vartoti vaistus, kurie laikinai  sumažina skausmus, tačiau naikinti priežastis, kurios ir dirgina kaklą bei sprandą. Masažas – efektyviausia priemonė, tačiau egzistuoja kur kas daugiau variantų, tad juo aptarsime, kad pabandžius ir suderinus kelis skirtingus metokus pavyktų rasti Jums labiausiai tinkamą.

Tiek pečių masažas, tiek pečių juostos masažas, tiek kitų vietų – sunkus darbas, kurį tinkamai atlikti gali tik gera technika. Siūlome labai platų skirtingos technikos pasirinkimą, kad kiekvienas susirastų jam labiausiai tinkamą variantą. 

Gyvenimas be skausmų yra kur kas malonesnis. Su tuo geriausiai sutikti gali asmenys, kuriems teko patirti nemalonius sprando, kaklo ir kitų vietų skausmus. Svarbiausia, kad šiuo metu yra labai daug kokybiškų priemonių, kurios gali padėti puikiai jaustis. Žinoma, masažuokliai prisidės apie organizmo sveikatos gerinimo, tačiau papildomai ir jūs turėtume apgalvoti, ar toks gyvenimo ritmas, kurį šiuo metu išgyvenate, tikrai Jums yra tinkamas.

Rodoma 1 - 5 iš 5 dalykų
  • Medisana NM 870 vibracinio masažo kaklo ir pečių masažuoklis puikiai tinkantis transportuoti ir praversiantis ilgose ir varginančiose kelionėse. Vienu mygtuko paspaudimu valdomas masažuoklis veikia baterijų pagalba, todėl Jums nereikės ieškoti elektros lizdo norint mėgautis kaklo ir pečių masažu. 

  • Medisana NM 860 Shiatsu Kaklo ir pečių masažuoklis nuramina nugaros, sprando, galvos, pečių juostos, pilvo ir sąnarių skausmus. Taip pat efektyviai šalina kvėpavimo sutrikimus, palengvina menstruacinius simptomus. Shiatsu masažas stabilizuoja emocinę būseną, padeda susikoncentruoti ir susikaupti, kelia pasitikėjimą savimi, taip naikindamas nerimą, panikos...

  • Medisana NM 880 Shiatsu masažuoklis šiuolaikinis gaminys, atliekantis tikrą Shiatsu stiliaus, įvairių kūno dalių masažą. Medisana NM 880 Shiatsu masažuoklyje yra 4 besisukančios masažuojančios galvutės, kurios atlieka Shiatsu masažą. Masažuoklyje yra papildoma šildymo funkcija, kuri įdiegta masažuojančiose galvutėse. Išskirtinis intensyvaus Shiatsu masažo...

    69,00€
  • Medisana NM 868 Shiatsu Kaklo ir pečių masažuoklis 2 pakopų vibracijos masažas kaklui ir pečiams. Dėl savo patogaus dydžio jis tinka tiek namams, tiek keliaujant. Maloniai minkšta medžiaga ir perjungiama šilumos funkcija užtikrina jaukumą ir jaukią šilumą.  

    34,92€
    43,65€
    Sumažinta kaina!
  • Beurer kaklo smūginis masažuoklis kaklui MG150- Atpalaiduojantis smūginis masažas.- Masažuojamos net ir sunkiai pasiekiamos vietos pečių ir kaklo srityse.- 2 masažinės smūginės galvutės.- 6 masažo programos.- 3 intensyvumo lygiai.- Pagaminta iš dirbtinės odos.- Lengvai valdomas valdymo pultelis įtaisytas ant gaminio.- Galimas masažas nenaudojant rankų.-...

Rodoma 1 - 5 iš 5 dalykų