Norwegian Pharma Kids Chewable Omega-3 Padidinti

Norwegian Pharma Kids Chewable Omega-3

,,Kids Chewable Omega-3” vaisių skonio kramtomosios kapsulės papildo vaikų mitybą omega-3 rūgštimis bei riebaluose tirpiais vitaminais D3 ir E. Eikozapentaeno (EPR)ir dokozaheksaeno (DHR) riebalų rūgštys gerina širdies bei smegenų veiklą, teigiamai veikia regėjimą. Vitaminas D3 palaiko normalią raumenų funkciją, stiprina kaulus bei imuninės sistemos veiklą. Kapsulių sudėtyje esantis vitaminas E stiprina imuninę sistemą ir organizme veikia kaip antioksidantas, apsaugantis ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Gaminama tik iš tuno galvų, kad užtikrinti dar švaresnį ir grynesnį produktą. Nuolat atliekami tyrimai dėl sunkiųjų metalų kiekio tam, kad užtikrinti papildų saugumą.

Smulkiau

Šiuo metu neturime



29,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Svoris0,071
Naudojimasvaikams vartoti 2 kapsules per dieną. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Aktyviosios ir sudedamosios dalysžuvų taukai (tunas), stabilizatorius (glicerolis), želatina, modifikuotas bulvių krakmolas, skoniai, alfa-tokoferolis, saldiklis (sukralozė). Be dažiklių, gardiklių, konservantų, GMO ar iš jų gautų komponentų.

Kodėl verta rinktis?

Laikymo sąlygos: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, kambario temperatūroje.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: