YVES PONROY Propolis su rausvažiede ežiuole, acerola, vitaminais C ir D Padidinti

YVES PONROY Propolis su rausvažiede ežiuole, acerola, vitaminais C ir D

Atėjus rudeniui ir žiemai, ir bet kuriuo kitu metų laiku, ši visapusiška formulė su natūralios kilmės veikliosiomis medžiagomis yra geriausias sąjungininkas, padedantis palaikyti jūsų natūralią apsaugą, ypač dėl sudėtyje esančių vitaminų C ir D.MAISTINĖS MEDŽIAGOS●Rausvažiedės ežiuolės ekstraktas padeda palaikyti natūralią organizmo apsaugos funkciją, padeda nuraminti gerklę, ryklę ir balso stygas. ●Propolis yra augalinė medžiaga, kurią renka bitės ir naudoja kaip skiedinį savo aviliui dezinfekuoti. ●Medus suteikia saldumo ir malonaus skonio. ●Kraštuotojoje malpigijoje (aceroloje) yra vitamino C. Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, normalią nervų sistemos veiklą ir normalią psichologinę funkciją, padeda  apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.●Vitaminas D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.1-oje ampulėje: ●Medus 1500 mg;●Kraštuotosios malpigijos sulčių koncentrato milteliai 320 mg;●Propolio ekstraktas 120 mg;●Rausvažiedės ežiuolės ekstraktas 50 mg;●Vitaminas C 80 mg (100% RMV*);●Vitaminas D 2,5 μg (50% RMV*).RMV* - referencinė maistinė vertė.Maisto papildas. 20 ampulių po 10 ml. Grynasis kiekis 200 ml.Vartojimas: rekomenduojama gerti po 1 ampulę  rytą, gryną arba atskiedus.Sudedamosios dalys: vanduo; medus; koncentruotos apelsininio citrinmedžio (Citrus sinensis) sultys; kraštuotųjų malpigijų (acerola, Malpighia glabra) sulčių koncentrato milteliai; propolio ekstraktas; rausvažiedės ežiuolės ekstraktas (Echinacea purpurea); L-askorbo rūgštis; cholekalciferolis. ATSARGUMO PRIEMONĖS●Nerekomenduojama vartoti bičių produktams alergiškiems žmonėms. ●Ežiuolės nerekomenduojama žmonėms, linkusiems į alergines reakcijas.Nevartoti kaip maisto pakaitalo. Neviršyti rekomenduojamos paros normos. Tinkamumo laikui pasibaigus, produkto vartoti negalima. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Gamintojas:  Laboratoires Yves Ponroy, 85612 Montaigu, Prancūzija


29,90€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas●Nerekomenduojama vartoti bičių produktams alergiškiems žmonėms.  ●Ežiuolės nerekomenduojama žmonėms, linkusiems į alergines reakcijas. ●Plėvėtosios kulkšnės nerekomenduojama nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims.
Sudėtisvanduo, medus, koncentruotos apelsininio citrinmedžio (Citrus sinensis) sultys, kraštuotųjų malpigijų ekstraktas (Malpighia punicifolia), plėvėtosios kulkšnės ekstraktas (Astragalus membranaceus), propolis, rausvažiedės ežiuolės ekstraktas (Echinacea purpurea). 

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: